FFD:n tiimiin vahvistusta - kaksi uutta asiantuntijaa hankehallinnon ja ilmastoaloitteiden toteutukseen

Jenny Öhman

Jenny Öhman

Noora Simola

Noora Simola

FFD:n tiimi on jälleen vahvistunut tänä keväänä kahdella uudella työntekijällä. Hankkeiden ja projektihallinnon parissa FFD:ssä vuoden alussa aloitti Jenny Öhman, jonka työsuhde kokoaikaistettiin. Ilmastoasiantuntijana FFD:ssä puolestaan aloitti toukokuun alusta Noora Simola.

Jenny Öhman tuki FFD:tä projektiraportoinnissa ruuhkaisella kevätkaudella. Raportoinnin lisäksi Öhmanin vastuulle kuuluu nyt erilaisia hankkeiden valmistelun ja seurannan työtehtäviä. Jenny Öhman on koulutukseltaan hortonomi ja agronomi, ja ennen FFD:tä hän on työskennellyt muun muassa EU:n kehitysasioista vastaavalla pääosastolla Brysselissä, Maa- ja metsätalousministeriön kansainvälisten asioiden ja EU-koordinaation yksiköissä sekä kansalaisjärjestötehtävissä Nakurussa, Keniassa.

Noora Simola on FFD:n ilmasto- ja metsäasiantuntija, jonka tehtävänä on erityisesti edistää ilmastoasioiden huomioimista FFD:n työssä ja verkostoissa.  Simolalla on sekä metsä- että yhteiskuntatieteilijän tausta ja pitkä ura kehitysyhteistyössä. Noora on erityisesti kiinnostunut hiilensidontakysmyksistä ja on tutkinut hiilensidontaa mm. Vietnamissa FFD:n hankkeessa pienviljelijöiden akaasiaplantaaseilla.

Tiina Huvio