Seminaari: Laatujärjestelmät ruoantuotannossa – mahdollisuudet ja haasteet ruokaturvalle

Uudenmaan Agronomit järjestää yhteistyössä Food and Forest Development Finland - FFD:n kanssa 21. marraskuuta Laatujärjestelmät ruoantuotannossa -tilaisuuden.

Tilaisuus järjestetään MTK:n tiloissa osoitteessa Simonkatu 6. Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta 17.11.2022 mennessä: https://www.lyyti.in/Laatujarjestelmat_ruoantuotannossa__mahdollisuudet_ja_haasteet_ruokaturvalle_5101

Ohjelma

17:00 – 17:30: Saapuminen

17:30 – 17:40: Avaussanat - Tiina Huvio, FFD:n toiminnanjohtaja

17:40 – 17:55: Laadunvarmennuksen ja laatujärjestelmien merkitys ruokaturvassa - Pirkko Suhonen, konsultti, Puutarhanaisten puheenjohtaja ja FFD:n hankekummi

17:55 – 18:10: Laatujärjestelmien implementointi Suomessa ja Tansaniassa  - Anne Piirainen, Puutarhaliiton GLOBALG.A.P. ja GRASP -valmennus vastaava ja FFD:n hankekummi

18:10 – 18:25: Laatujärjestelmäkoneiston kustannus - saako tuottaja panostuksensa takaisin - Timo Taulavuori, Puutarhaliiton toimitusjohtaja

18:25 - 18:40: Alkuperä- ja pakkausmerkinnät ruokaturvan edistäjinä - Heidi Siivonen, MTK:n Ruokamarkkina-asiantuntija

18.40 – 19.00: Yhteistä keskustelua luontopositiivisesta tuotannosta

19:00 – 19:15: Loppupuheenvuoro - Niina Kangas, Uudenmaan agronomit

19:15 – 20:00: Vapaata keskustelua

Tervetuloa!