Kummitoimintaa suomalainen kummi ja kehitysmaakumppani kokoustaa Etiopiassa.JPG

Maa- tai metsätalouden alan asiantuntija: hae FFD:n hankkeeseen kummiksi!

Oletko maatalouden tai metsäalan osaaja, asiantuntija ja tekijä? Haluatko laajentaa omaa osaamistasi, saada uusia kokemuksia ja tehdä samalla hyvää? Hae FFD:n hankkeeseen asiantuntijakummiksi!

FFD:n kummit ovat järjestön työn selkäranka, sillä he ovat avainroolissa hankkeiden toteutuksessa ja onnistumisessa. Kummin tehtävänä on tuoda hankkeisiin omaa asiantuntemustaan, ja pyrkiä tukemaan hankkeen kehitysmaakumppanin elinkeinoa, järjestäytymistä ja markkinayhteyksiä. He toimivat asiantuntijan, kannustajan ja kumppanin roolissa, ja tuovat hankkeisiin vastavuoroisuuden ja yhdessä tekemisen hengen.

Kaikki FFD:n kummit toimivat kokopäiväisesti maa- ja metsätalouden parissa Suomessa, mutta kummius vaatii paljon aikaa ja sitoutumista. FFD:n kummina toimiminen on heille kuitenkin hyvin tärkeää, ja se antaa kummeille valtavasti henkilökohtaista ja ammatillista ylpeyttä. Kummitoimintaamme on kehitetty FFD:n koko olemassaolon ajan, ja toimintamalli todettiin tehokkaaksi ja tulokselliseksi ulkopuolisessa evaluoinnissa vuonna 2017.

Kummitoiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa suoraan yhteyttä FFD:n ohjelmajohtaja Tiina Huvioon. Kerrothan yhteydenotossa meille, minkä maaseutuelinkeinon alalla toimit, minkälaista asiantuntemusta sinulla on, ja minkä takia haluaisit tulla kummiksi.